BELIEVE(:


Believe You
CAN 
and
 you're 
HALFWAY
there(:

bla bla bla,


really,really,really
FRUSTRATED!!!


there is nothing i can do):
BADMOOD GILER

Cornflakes!!!!

kawan2!! selamat hari raya yaa! huhu, (padahal ada lg brape hari puase) lalala, eh, nktau tak? untk raya tahun ni,, ak ada buat kuih raya ak!!! CORNFLAKES!!!! hahaha, cdap maa ak buaat,, sape ta rsa rugi seumur hidup tau, nk rase? datanglaa rumah,, hahaha, tp sape cpt dy dpt laa, so, datang laa ea. tp raya 1st cmpy 4th kot, tade kat umah, kat kmpung lgi time tuh, balik kepada kuih tadi, haa, tgoklaa hasilnya:)

    
1st; cmpur dgn madu, butter,

 then; masukkn dlm bekas kertas ni:)

 pastuu, masuk dlm oven for about 10 minute;
    
kuarkan lah pastu,haaa 

haaah, dah cyap pn(:

 tadaaa!!!


 *p/s; note ni tok someone y ckp aku copy dy,,
hehe, AKU BUAT DULU!!! lalala(:




jamuan kelas Add Math

hoyy,(: okaay, today nk mrepek psal?? teka laa,, hahaha, psal jamuan laa. tajuk pun da tlis jamuan kan, ni jamuan antara  2 kelas; antara kelas 5 BEGONIA and 5 IPOMEA, kitorang mkn dgn ckgu add math!! PUAN NORAINI SOLBI!!!! huhu, baik giler ckgu noraini. dgn suami dy, dhlaa pndi msk.. sdp giler. lauk ape?? SIAKAP 3 RASA, TOMYAM + ketam + udang(: nyum3. ada telur goreng, kuih muih, AIR SIRAP LAICI!!. hoho!!! besh gile!!! kitorang mkn mmg knyg gilerr laa, perut trus cm boncetskit mlm tuh. hahaha!!! tapi taklaa GEMOK cm sorg kwn aku tuh=,=' sape? tpya tauu!!HAHAHA,


enjoy:)











Thank you to Cikgu Noraini,, ejoy these moment a lot:)

PUASAA!!!!!!!!!

hahaha.today is the first day of fasting in RAMADHAN EL-MUBARAK!! fuh. first day kan? lapar giler. tp beselaa. puasa mmg laa lpar. hahaha. lau tak lapar bukan puasa. kan3? alaaa, tggl lg brpa jam je kot. tak lama. tp t dh nk balik mktb. mlm nati nk kena balik mktb. after isyak ak balik laa mktab. hadoi, ta beshnyerr. nk puasa sebulan kat uma,, then raya tros. bru lah best. hahaha!! btw, cuty ni 4 hari cm ta ckup laa. heeee~ tpe, t after SPM , berbulan-bulan aku cuty. hahahaha!!! lapaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr~ HAUSLAAAAA!!!!! eh,puasa tbley mrungut. tukarlaa, knyg nyeeerrr.. hahaha. tak bermya lah nk berBLOG ni. stop dlu ea. nati aku tlis bnyk2 lg lau ada masa okaay.

~PENOFF~