TWITTER(:

Krukk... Kruk...
*bunyi cengkerik
haaa,blog ni pn dah jd mcm cngkerik, sunyi sepi, huhu, tapi takpe,selagi ada tulang empat kerat ni, akan ku bantingnya sepenuh daya untuk meng-update blog yang agak bersawang ni, hmmm, actually ak ada 2 berita, satu yg baik n satu yg buruk,biasalaa,setiap yg baik ada yang bruk, hukum karma(:

okay,yang brita baiknya, aku skrg dah join TWITTER(: boleh tahan best laa, ada artist2, yelaa, benda baru, mestilaa best kan? haaa, excited, time mula2 nk start tu, mmg mcm jakon jugak laa, tatau pebenda, tp skrg dah tau ckit2, *explore sendiri tau(:

TAPI!!!jeng jeng jeng, hahaha, ada berita buruknyaa, berita buruknya ak tade follower lg, sob..sob.. alangkah sedihnyaa, macam nk menjerit pon ada,yelaa,patutnya diorg support muka2 baru yg start nk mnerokai dunia tanpa sempadan ni,, cewah, hahaha, tulaa, tu laa berita cdihnyaa, so yg ada twitter tu add laa insan yang lemah ini, @iamthemibs  okayy(: TQ


*post ni sbnarnya nk promote my TWITTER(:

kenapa??!

huuaaaa,kenapa belogg org lain semua best2? blog aku sgt BOOOORINGGG~ haihlaa izzat oi,bilaa la kau nk jd someone yg rjin update blogg? okay, lpas ni,kau kena rajin2 post kat blog kau yg ksong ni tauu, tulaaa, org lain buat blog, kau nk jgk, NAAAHHHH, rasakan, HAHAHA *cet gelak diri sndiri,, tulaa, ptutnya kau kena rjin post blog,, baru boleh mncapai objective blogger sedunia dalam mngecapi kjyaan mncipta blog terHEBAD!!! naahh, hhahahaha, al maklumlaa, skrg dah msuk kolej, KKTM REMBAU, byk assgnment, sem 1 jea, dah msuk sem 2 nati kurg laa,

eh eh, haritu kan, 2 hari aku tak tdo buat keje, mmg mata ak lbam laa,jadi panda ak satu hari, hahha, yg tak bestnya, bilaa pagi tu ak g klas,lecturer rupanya tak msuk, mmg mnyesal laa sbb ak tak tdo mlm tu, peh!! dgn effort yang tak berbelah bagi tu ak buat jgk tp mcm sia2, huaa!! penatnya laa hai tak tdo 2 hari!!! nasib baik pastu ak dpt ganti tdo aku,aku tdo lama gila,huhu,tp bsykur jgk,lau tak,tak siaplaa keje ak tu,fuh! huhu, okaylaa, need to stop,bbye(:

*pas ni,aku try rajin2 update blogg y ta sbrapa ni okay(: