All About A.M.A

hahaha.akhirnya ada jgk wktu nk post blog bout one of my friend ni. nama dia amalina syahirah n she just want me to call her ama. dah lama da knl dy ni.since my first SUPER at mrsm KualaKlawang and she is one of the helpers there.


hoho.nilaa dia.hahaha.our first met mse dy F2 n aku F3.smpai skrg kwn lg tau.haaaa. act aq ta jngka boleh jmpa dy kt SUPER y kt muar tu.dlu mse jmpe dy. dy pkai spect n skrg da ta pkai. besh kwn dgn dy. n ktorg took part in the same event!!PING PONG!!!hahaha.sronok gile !!! besh3. dy ckp dlu aku tggi sama dgn dy. tp bila haritu jmpa dy ckp aku da tggi. hahaha. kelakar. act rse cm sme jer. lalala. so, here she is. AMALINA SYAHIRAH.huhu.

3 perkara aku suka tentang dy:

  • dy sgt sporting.bg aku laa.
  • second, dy supporting.
  • last,dy ni seorang kawan y baik n mmhami.

*p/s: psssst.ama,aku da puji kauu ni.haaa.nati blnja aku deh.lalala

ingatkan dah pnjg dah.tp dy suruh lg pnjg.hahaha.um.nk cite lagi bout dy?nk?? nk tulis ape? um,jp.haaa. tulistime first ktowg jmpe kat KK dlu.nk?mcmni. time tu aku teman kwn aku g usha gurl ni. lau tak silap aku time tu kt DEWAN SEMARAK. malam last. then ama ni gurl tu punye kwn. bile dorg jmpaa. aku ngn ama tatau nk wat apa. n ktowg pn tgur. dy tnya nama aku, n aku tnya nama dy. dy ta jwb tp dy tnjuk kt pas helpers y dy pkai. amalina syahirah. 'ooouh, nama dy amalina syahirah' aku ckp dlm hati. then ktorg borak2. ta bnyk pn. n start mlm tu laa ktowg knal. sampai skrg. and she is a good friend i ever had. like to be one of her friend. she is nice gurl. cute(maybe), hahaha.!! she is cute.yaa.

THE END!!!

2 comments:

  1. HAHAHA , the best la dear thnx k , lawak gle kot igt frst2 knal dulu HAHAHA , thnx yea jd kwn aku nati aku post psl kau pulak okk

    ReplyDelete
  2. HAHAHA , btw.sory giler if aku pnyer post ta sronok.ive no idea laa dear.sory k! aku tggu post kauu.;)

    ReplyDelete