cronyohcrony(:

okay, disebabkan oleh ramai kwn2 aku buat post psl aku, biar aku yg buat pasal depa plak. haaa, okay, diorang ni smua kawan yang sama sama dgn aku tempuhi onak duri (cewaah,) kat satu tempat yang bernama MAKTAB RENDAH SAINS MARA, Batu Pahat, actly byk lagi kwn2 ak tp ak post yg ni dulu. insyaALLAH lau ada masa, ill post bout them later,

okay,kita start dgn yang ni(: haaa, nama dia siapa korang tau? NOR QAYYUM BIN AZMAN, dy ni SOUL BROTHER ak ,(ceh, sama mcm dlm blog dy) ala, lgpun da tade nama lain da, haaa. dy ni special skit. dy ni dgn sape2 pn dy bole bgaul, tp ak ingat lg, kitorang kenal sbb lukisan dy, gmbar pmpuan pkai beg sandang, HAHAHA:p 5 tahun knal dy ni, ala, mlaysia ni kecik jea(;

haaaa, lets move to the second person. MUHAIMIN BIN MOKHTAR. haaa, ak satu hmroom dgn dy sejak F1, tp lpas PMR, dy pindah pegi TGB, hoho, orang melaka ni. satu bnda yg ak suke kat dy ni, dy happening, relax jea, haaa, wanna share something funny, one day dulu ak g melaka jalan2 ngan bdak2 ni, then ak naik bas sorg nk g uma yum, tp SESAT!!!bas terlajak, so rumah dy la jd bumbung ak brtduh malam tu(:

okay yang ni pulak, classmate ak dalam 5Begonia, AZMI JAAFAR BIN ZAKARIA one word yg suitable untk describe dy ni ialah 'FUNNY', dy ni mmg kelakar lah, dalam kelas aku tu, lau dy kat dpn, msty smua gelak, HAHAHA, best kwn dgn dy. tp ak dpt knl dy cume 2 tahun, tahun ni bru aku rapat sbb tahun lps dy kelas lain,kelas aras bawah drpd f4 laen, huhu, JAPOO!!hahha, dy ni budak seni tau,jgn main2, berseni tuu(:


okay ini MUHAMMAD KHAIRULLAH BIN ZULKAFLI, or khaiyo cruz, hahhaa, dy ni kemaruk shylla amzah, alaaa, yg lagu dy PATAH SERIBU tu, 'patah seribu hatiku..bilaku kenangkan segala..~' haaa camtu laa baitbait lirik lagu tu huhu, dy ni roomate aku!!ada lagi sorg tapi japgilaa ak cite, kat bwh, hmmm dy ni selalu ingatkn aku slip, tp kdg2 slip peksa dy pn hilang jgk, huhu, dy salah sorg budak seni jgk(:

haaaa, nilah roomate aku lagi satu, ROOMATE SEKETIKA, HAHAHA, nama dy?? MOHAMMAD NUR AFHAM BIN SAMSUDDIN or dy suka gelar dirinya 'mr. snub nosed' haaa, dy ni mmg baik laa, penah satu malam tuh, ak lapar dan dy ada penyelesaiannya!!hahaha, kek coklat apollo yg warna kuning tu jd alas perut aku, hahaha, dia ni pn BUDAK SENI(: dia takde, sunyi bilik seni tu,huhu,

okay, jejaka sweater purple ni pulak, JUSTIN BIEBER?? bukanlaa, nama dia paling pendek, SHAFIQ BIN ISHAK, haa, pendek kan? dia ni aku suka sebab RAJIN, tabley tahan rajen dia, lau tade dia, ak rasa byk soalan SPM aku ta dapat jwb, tiap kali sblum waktu exam, dia jadi 'CIKGU SEBAYA' aku kat wakaf, dia ni baik dan suka senyum, bgus kn? haaa, nama panggilan dy 'DON'(:

No comments:

Post a Comment