kenapa??!

huuaaaa,kenapa belogg org lain semua best2? blog aku sgt BOOOORINGGG~ haihlaa izzat oi,bilaa la kau nk jd someone yg rjin update blogg? okay, lpas ni,kau kena rajin2 post kat blog kau yg ksong ni tauu, tulaaa, org lain buat blog, kau nk jgk, NAAAHHHH, rasakan, HAHAHA *cet gelak diri sndiri,, tulaa, ptutnya kau kena rjin post blog,, baru boleh mncapai objective blogger sedunia dalam mngecapi kjyaan mncipta blog terHEBAD!!! naahh, hhahahaha, al maklumlaa, skrg dah msuk kolej, KKTM REMBAU, byk assgnment, sem 1 jea, dah msuk sem 2 nati kurg laa,

eh eh, haritu kan, 2 hari aku tak tdo buat keje, mmg mata ak lbam laa,jadi panda ak satu hari, hahha, yg tak bestnya, bilaa pagi tu ak g klas,lecturer rupanya tak msuk, mmg mnyesal laa sbb ak tak tdo mlm tu, peh!! dgn effort yang tak berbelah bagi tu ak buat jgk tp mcm sia2, huaa!! penatnya laa hai tak tdo 2 hari!!! nasib baik pastu ak dpt ganti tdo aku,aku tdo lama gila,huhu,tp bsykur jgk,lau tak,tak siaplaa keje ak tu,fuh! huhu, okaylaa, need to stop,bbye(:

*pas ni,aku try rajin2 update blogg y ta sbrapa ni okay(:

No comments:

Post a Comment