TWITTER(:

Krukk... Kruk...
*bunyi cengkerik
haaa,blog ni pn dah jd mcm cngkerik, sunyi sepi, huhu, tapi takpe,selagi ada tulang empat kerat ni, akan ku bantingnya sepenuh daya untuk meng-update blog yang agak bersawang ni, hmmm, actually ak ada 2 berita, satu yg baik n satu yg buruk,biasalaa,setiap yg baik ada yang bruk, hukum karma(:

okay,yang brita baiknya, aku skrg dah join TWITTER(: boleh tahan best laa, ada artist2, yelaa, benda baru, mestilaa best kan? haaa, excited, time mula2 nk start tu, mmg mcm jakon jugak laa, tatau pebenda, tp skrg dah tau ckit2, *explore sendiri tau(:

TAPI!!!jeng jeng jeng, hahaha, ada berita buruknyaa, berita buruknya ak tade follower lg, sob..sob.. alangkah sedihnyaa, macam nk menjerit pon ada,yelaa,patutnya diorg support muka2 baru yg start nk mnerokai dunia tanpa sempadan ni,, cewah, hahaha, tulaa, tu laa berita cdihnyaa, so yg ada twitter tu add laa insan yang lemah ini, @iamthemibs  okayy(: TQ


*post ni sbnarnya nk promote my TWITTER(:

No comments:

Post a Comment