Alhamdulillah (:

Alhamdulillah syukur , tak pernah tersangka pn dapat result y ckup wat semua org happy untuk ak, even i didn't get STRAIGHT A's, but, ap y aku dapat dah ckup buat aku senyum satu hari(: thanks a lot to my beloved FAMILY!! thnks for giving supports and advices , duit makan tiap bulan, duit poket lagii, thanks Mak, thanks Abah, adik,abg(:

thnks to my TEACHERS jugak, y paling pnting , thanks untuk sahabat2 yang aku sayang, yg tak putus2 bagi support, ilove my SEVENELEVENBATCH!!

Actly aku macam tak percaya!! i got an A for my history subject!! whoooa, mmg dari kecik aku tak suka sejarah, tngok ni : (riwayat hidup aku dgn subjek SEJARAH)

sekolah rendah
time tu sejarah termasuk dalam KT (kajian tempatan),
kajian tempatan aku mmg truk gilaa weyh, i never get even B for that subject! haha,
nasib baik UPSR tade kajian tempatan :O

sekolah menengah (rendah)
mase tu aku form 1-3,
aku mmg low gila dgn sejarah, sampai masuk kelas pemulihan sejarah,
time form 2 aku fail sejarah, dlm 32 % je kot, final exam, HAHHA
punya kayu aku ni dlm sejarah, and i just got a B for my PMR,

sekolah menengah (atas)
jeng jeng jeng!!
time ni aku dah boleh bwk skit laa sejarah ni,
trial aku dpt b, syukor(:
at last, result keluar and aku dpat A untuk sejarah!!
TARAAAA!! tekjut gila weyh, org buta sejarah dpt A!!!
...
...
...
okay A- jea pun, A jugak laa!! haisyy,


mood : unbelievable :O

2 comments:

  1. haha.. pnt siol aku ktok pale ko smpi leyh msok sjrh nie!

    ReplyDelete
  2. hahaha,at last dpt jgk A untuk sjrh. congrate bro!!
    HAHAHA!!

    ReplyDelete